Saint Azul Heren Sokken Grey/Purple Stripe | 28856-28857
Saint Azul Heren Sokken Grey/Purple Stripe | 28856-28857
0 Review | Review toevoegen
Saint Azul Heren Sokken Grey/Purple Stripe | 28856-28857

Artikelnummer

28856-28857

Verzendkosten

€ 6,95

€ 8,95
€ 4,48
Variatie: Saint Azul Heren Sokken Grey/Purple Stripe | 28856-28857
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heb je een vraag over dit artikel?

Stel ons jouw vraag!

Saint Azul herensokken belichamen ultiem comfort, duurzaamheid en eigentijdse ontwerpen. Deze naadloze sokken worden vervaardigd met behulp van geavanceerde technologie op de modernste machines, wat resulteert in een onberispelijke afwerking. De designs zijn vooruitstrevend en stijlvol, waardoor je niet alleen een modieuze uitstraling hebt, maar ook geniet van ongekend draaggemak.

Wat deze sokken echt onderscheidt, is het hoge percentage katoen in combinatie met materialen die duurzaamheid en comfort verzekeren. Katoen staat bekend om zijn ademend vermogen en zorgt ervoor dat jouw voeten de hele dag fris en comfortabel blijven. Daarom is er bewust gekozen voor een hoog katoengehalte in onze sokken, zodat jouw voeten kunnen ademen en zich op hun gemak voelen.

Daarnaast hecht Saint Azul veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. De materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om niet alleen duurzaamheid te garanderen, maar ook om rekening te houden met de impact op het milieu. Geniet met een gerust hart van deze sokken, wetende dat ze zijn ontworpen met aandacht voor zowel jouw comfort als het behoud van onze planeet.

Kies voor Saint Azul herensokken en ervaar het verschil in kwaliteit, draaggemak en stijl. Saint Azul streeft ernaar om jouw voeten te verwennen en tevreden te houden, terwijl ze tevens bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Kleur: grey/purple
Kwaliteit: 85% katoen, 13% polyamide en 2% elastaan

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies